Savner du lidt flere gnister i jeres forhold, så prøv at tilføj lidt ekstra spark!

Et forhold plejer at være super hot i starten, man kan ikke holde fingrene fra hinanden. Tøjet overvejes nøje, der kommer noget lækkert og frækt på kroppen. Der bruges nok lidt mere sminke og lidt mere parfume. Alt det er med til at gøre dig smukkere. Det gælder ved både hende og ham. Selvom han nok sjældent bruger sminke. Uanset hvad, så er det ikke dårligt at pudse lidt på det visuelle. Specielt mænd er ret nemme at påvirke når det kommer til lige netop dette. Tager du et sæt sæt frækt lingeri på, så kan du næsten være sikker på hans bliver endnu mere vild. 

Med tiden glemmer nogle hele den her del af det. Hverdagen kommer som et kedeligt gråt tæppe og lægger sig over forholdet. Det kan hvis man ikke passer på nærmest kvæle det. Så ender han med at bruge mere tid i garagen på sin alufælge og hun sidder nok pludselig altid i sofaen og strikker. Ja det er lidt kliche, men faktum er at man hurtigt kan ende med at leve i hver sin ende af huset. 

Grib det i opløbet, inden det bliver for slemt!

Er du i et forhold, så lad det aldrig komme dertil hvor man lever hver sit liv. Det er utrolig svært at komme retur derfra. Husk at gør noget for din partner. Husk at holde dig lækker for din partner. Det gælder i øvrigt for både hende og ham. Elsker han når du har de selvsiddende strømper på, så brug dem noget mere. Omvendt, hvis hun elsker at se dig i en skjorte, så husk at tage den på, også de dage i bare skal være hjemme. Det skal gerne være med den her grund “bare fordi”. Det skal være noget man gør kun for sin partner. 

Husker man den slags, så bliver tiden i soveværelset aldrig kedelig. Det bliver heller aldrig noget der kommer på planlagte dage.