Som kvinde kan det være svært at finde rundt i alle de skønhedsprodukter, der er på markedet. Du vil selvfølgelig gerne have det bedste til din hud, men hvad har man egentlig brug for? Her kommer et bud på 3 forskellige cremer, som alle kvinder kan få brug for.

En god dagcreme og natcreme

To cremer som alle kvinder bør eje, er en dag- og natcreme. En dagcreme smører du på om morgenen, efter du har renset dit ansigt. Den sørger for, at din hud får fugt hele dagen, samtidig med at den beskytter mod hverdagens stressfaktorer, som kan være kulde, sol, vind, bakterier mm. Du kan få dagcreme med solfaktor i, hvilket er rigtig smart, da dette også beskytter mod rynker. En natcreme sørger for at genopbygge dine hudceller hen over natten, hvilket også giver en langvarig fugt til din hud. Når du har fundet den rigtige natcreme til dig, skal du påføre den efter du har renset din hud og evt. påført serum eller skintonic, hvis du bruger det.

Solcreme

Det er især vigtigt at bruge solcreme om sommeren, så du ikke bliver forbrændt og får rynker. Hvis du vil gøre noget ekstra godt for dit ansigt, skal du købe en solcreme, der er lavet til ansigtet. Solcreme til kroppen er ikke altid gode at putte i ansigtet, så gå gerne efter en solcreme, der matcher dine behov – om det er anti-age, uren hud eller tør hud, findes der en perfekt solcreme til dig.

Vælg cremer efter din hudtype

Som sagt er det vigtigt, at du vælger cremer efter din hudtype. Din hudtype kan bl.a. normal, kombineret, sensitiv, olieret eller tør. Når du finder en creme der matcher din hudtype, vil din hud også straks blive forbedret. Hvis du bruger en creme, der ikke passer til din hudtype, vil den ikke hjælpe meget.