Sommeren er ved at være over os, og det er snart ved at være tid til at finde badetøjet frem. Men har du brug for noget nyt – og i så fald hvilket? Hvad er moderne, har et flot design og sidder samtidig godt på dig? Bliv klogere på de forskellige typer badetøj til kvinder her.

Tankini

En tankini er en blanding af en badedragt og en bikini. Du får hermed både en underdel og overdel med, og overdelen har ofte en mere løs pasform end en normal badedragt har. En tankini dækker din mave og sidder som sagt lidt løst, så du kan være helt tilpas, når du skal hoppe i badetøjet til sommer. Hvis du er hoppet i din tankini, og beslutter dig for, at du vil have sol på maven, kan den også nemt rulles op. En rigtig god løsning, til dig der vil have et mere diskret og afslappet sæt badetøj. Se udvalget her: https://www.sass.dk/kategori/tankini.

Badedragt

Den klassiske badedragt går aldrig af mode. En badedragt er super flot, og mange kvinder synes den er rarest at have på, da den dækker maven. Du kan få badedragter i mange forskellige farver, prints, udskæringer og med eller uden bøjler og vattering. Det kommer helt an på hvad du føler dig tilpas i, og hvad du synes er flot.

Bikini

Der findes oceaner af forskellige bikinier på markedet. Stropløse, trekantede, bandeau, push-up overdele og mange flere. Det er i sidste ende en personlig sag for dig, hvad du kan lide. Ved en bikini skal du både tænke overdel og underdel ind – og langt de fleste bikinier kommer med matchende overdel og underdel. Du kan dog også sagtens mikse en sort underdel med en blomstret overdel – og der er derfor mange forskellige slags måder du kan style din bikini på, så det ikke bliver for kedeligt.