Er I en virksomhed i byggebranchen og har brug for nogle idéer til at markedsføre jeres virksomhedsnavn? Så er reklameartikler en oplagt mulighed for at øge kendskabet til jeres virksomhed hos omverdenen. Mange benytter sig af medarbejder- og kundegaver for eksempel en sportstaske med logo eller en kurv med lækkerier. Men det er også oplagt at bruge reklameartikler i dagligdagen, og det kunne I gøre ved at jeres medarbejdere bar arbejdstøj med eget logo. Hos TopSupplies har vi mange forskellige reklameartikler også inden for tøj. Vi har alt fra sokker til huer til busker til jakker m.m., så I vil med sikkerhed kunne finde noget som, passer til jer og jeres medarbejdere.

En øget kendskabsgrad

Det er oplagt for jer at gøre brug af arbejdstøj med tryk. Mange af jeres medarbejdere bruger meget tid udendørs og her kunne det være oplagt med en hue eller jakke. Det vil være praktisk for dem at bære, og hvorfor så ikke tilføje jeres logo som en fed detalje? I og med at I tilbringer meget tid udendørs herunder i offentligheden eller i manges hjem, vil det være en oplagt at jeres medarbejdere bar arbejdstøj med eget logo. Jeres medarbejdere vil blive set på gaden når de arbejder iført jeres arbejdstøj med tryk og dette vil øge kendskabet til jeres virksomhed. Mange som ikke kender jer vil få kendskab til jeres virksomhedsnavn og muligvis vælge jer næste gang. Dette vil på sigt kunne skabe stigning i jeres omsætning. Det samme gælder gamle kunder som allerede kender jer. De kan måske have glemt jer eller glemt noget de skulle have lavet, så ved at de ser jeres arbejdstøj med tryk, vil de blive mindet om at I stadig er her og vælge jer igen. Så med de mange muligheder inden for arbejdstøj med logo vil I med sikkerhed kunne finde det stykke tøj som passer til jeres formål samt vil det udelukkende have en positiv effekt på jeres salg.

Samarbejde

Grundet det brede udvalg af arbejdstøj med logo kan os hos TopSupplies med sikkerhed hjælpe jer. Vi vil hjælpe jer med at finde det rette arbejdstøj med tryk som opnår det bedst mulige resultat. Sammen med jer og fabrikken kan vi med sikkerhed finde det rette. Vi hjælper og vejleder jer, men I er selv herre over at designe tøjet. I har rig mulighed for at vælge de rigtige modeller, farver og størrelser så det passer bedst muligt til jeres medarbejdere. Vi har en lang række farver og størrelser som I kan blande på kryds og tværs. Derudover vælger I også selv hvad der skal trykkes og hvor det skal placeres. I designer og vi opfylder jeres krav og leverer derefter. Der er kommet et øget fokus på bæredygtighed som er en efterspørgsel vi følger. Så har I ligesom mange andre også fokus på bæredygtighed, så tilbyder vi også bæredygtige alternativer. Vi har materialer som økologisk bomuld, recycled plastik, RPET m.m. På den måde kan vi sammen med jer og fabrikken skabe det I ønsker.