Der er mange måder at holde en god fest på. Det afhænger som udgangspunkt mest af, hvad den, der holder festen, foretrækker. Men selvom der ikke er en rigtig eller forkert måde at arrangere sin fest på, så kan du tjekke disse 3 gode grunde til at vælge cocktail catering. 

 

Struktur og professionel ekspertise

Når vi skal holde en fest, så er der meget der skal tages højder for. Hvor mange kommer der? Hvordan skal arrangementet forløbe? Er der nu styr på det hele? Det kan være svært at have så mange bolde i luften på én gang. Det kan derfor være at foretrække at slippe tøjlerne lidt og lade nogle andre stå for dele af arrangementet. 

Ved at vælge en mobil cocktailbar er du ikke kun garanteret drinks der passer til den specifikke anledning, men også struktur og professionelle bartendere med mange års erfaring. Tenderbar ved hvordan der sættes gang i festen.

Uanset hvad for en fest du måtte holde, så kan du være sikker på, at bartender matcher både outfit og drikkevarer, afhængigt af det tema du ønsker.

Fuld fokus på din fest

Som vært kan det være noget anstrengende at skulle holde styr på det hele. Det er faktisk noget nær en umulig opgave. Så for at undgå alt for meget unødvendig stress, så kan du tilvælge cocktails catering, som nok skal stå for alt der har at gøre med drikkevarer. De står tilmed også for oprydningen efter, så du undgår ekstra arbejde.

Der er masser af spændende drinks menuer som kan være passende at servere til din fest. Det eneste du skal gøre, er at sige ja, resten klarer Tenderbar for dig, så du kan holde fokus på at hygge dig til din fest.

 

En god oplevelse for alle parter

Det kan være angstprovokerende at skulle holde en rigtig god fest. Der er mange forventninger og endnu flere gæster at gøre tilfredse. Men der er ingen tvivl om at en cocktailbar nok skal sætte skub i tingene. Det er de færreste fester vi oplever, som har fri bar til hele aftenen. Men det er altså her hvor du for alvor kan shine igennem. 

Sørg for at lade dine gæster vide, at uanset hvad de ønsker sig at drikke, så kan de finde det oppe i baren. Med bartendere der har flere års erfaring, så er der ikke en drink de ikke kender eller kan lave. 

Du slipper for at skulle stå selv og lege bartender og med manglende kendskab til de bestemte drinks. Spar dig selv for det og hyr et cocktails catering i stedet. Det er meget nemmere og sjovere!