De fleste arbejdspladser har firmafester et par gange om året. Disse fester er med til at ryste kollegaer sammen og skabe et bedre fællesskab i og udenfor arbejdspladsen. Men hvis firmafesterne skal blive ved med at lokke kollegaer til, så er det afgørende, at der gøres en indsats for det. I denne artikel kan du læse en guide til, hvordan du kan få godt gang i firmafesterne. 

 

En oplevelse udover det sædvanlige 

En firmafest giver anledning til at kunne hygge sig sammen med sine kollegaer uden at skulle tænke for meget på arbejde. Disse fester er en måde, hvorpå at kolleger kan få fra at være udelukkende professionelle til også at få et godt og stærkt fællesskab privat. Det kan være mere behageligt at arbejde sammen med folk, som vi kender lidt bedre end bare på professionel vis. 

Men der er ingen tvivl om, at det kan være svært at bryde grænsen og pludselig gå fra at være professionelle, til at kunne se sine kollegaer i et andet mere venskabeligt lys. Det kræver en oplevelse udover det sædvanlige. 

En god måde at få sat gang i firmafesten på er ved at tjekke cocktail catering København ud. ZubarDubar gør det muligt for dig og dine kollegaer at få den hidtil bedste fredagsbar med alle de drinks, I kunne tænke jer. I vil have professionelle bartendere omkring jer, som sørger for, at jeres drinks er til perfektion. Dét er en god måde at få gang i fællesskabet på!

 

Teamwork makes the dreamwork 

For at alle skal synes, at firmafesterne er noget at se frem til, så er det vigtigt, at der er fokus på mere end ”bare” at drikke alkohol. Teamwork er en stor del af de fleste arbejdspladser, så hvad med at fokusere på det?

ZubarDubar er nemlig ikke kun et mobilt cocktail catering, de sørger også for at afholde cocktail kurser. Disse kurser kan være både sjove og lærerige for dine medarbejdere, da de både kan få lov at prøve kræfter med at lave den bedste drink, men også har mulighed for at heppe på hinanden og grine sammen. 

Lej en bar og lav nogle fælleslege, hvori det er muligt at kunne samarbejde og styrke relationer, og så har du selv fundet den bedste cocktail til et vellykket firmaarrangement.