Vi ved at rygning er usundt…

men goså hvor svært eet er at slippe

Rygestop, ved en hver, hvor stor skam det kan kan være, ikke nok med den fysiske af hælgighed, men bestemt op den psykiske, som kan for manges vedkommende kan være den sværeste af komme af med. sladeæoge såprrer er svørt at komme af med og de er  fyldt med skadelige kemiker fra aromaer til nikotin. 

Hvorfor er kløerne så svær at komme af med

Hvorfor er det en svær opgave at stoppe me at fyge? J-hypnose, hvor udviklet et rygetopforløb Vejle hvor man får to behandlinger, inc de behandlinger man skulle have behov for efterfølgende., dertil kommer der adgang til mit gratis bibliotek af gratis lydfil.er man kan lytte til, hvis trangen bliver for stor. Hypnoterapi Vejle, er utrolig effektiv, på både det psykiske men også på afhængigheden af nikotin-afhængighed.

 

Her er lidt fakta om rygning og den skadelige virkning

 

Passiv rygning, som en ryger indånder og udånder, indeholder 

000 kemiske forbindelser. Består af kræftfremkaldende partikler tjære og nikotin, et stærkt vanedannende stof  

 I tobaksrøgens gasfase er der noget andet kulilte, en giftig gas 

 Efter rygestop kan kroppen  gradvist fjerne skadelige stoffer. 

Hvad kan J-hypnose hjælpe med?

J-hypnose hypnoseterapi Vejle ved Jacob, har udviklet et særdeles effektiv rygestop og med hovedsagelige tilfredse klienter til følge. Forløbet strækker sig også over flere måneder, hvis dette skulle være relevant, så man slipper først klinikken, når men er helt røgfri..

Hvorfor sporpper vi ikke “bare”

Ved rygestop, er det ofte de pårørende man tænker på, og vi ved jo alle, at rygning er usundt for ens medmennesker. Passiv rygning øger risikoen for blodprop i hjertet og hjernen med cirka 30 %. Både aktiv og passiv rygning fører til en ændring af fedtprofilen i blodet, hvilket øger risikoen for åreforkalkning- derfor er det en stor belastning, men også en stor beslutning at stoppe med tobakken. ¨

Behandling i klinikken

Jeg har haft min hypnoseklinik Vejle siden 2011 og har hjulpen mange klienter og med gode resultater, så mon ikke også jeg skal kunne hjælpe dig. Hold dig ikke til bage, også hvis du blot har  generelle sprøgermål om rygning go hypnose. Mit nr. er 305023503 eller jeg kan fanges på mail [email protected] de bedste hilsner Jacob J-hypnose